Montenegro
 • English for pre-teensEnglish for Kids on Kangi Club
  Djeca 6-12 godina

  Deca uče govorni engleski jezik zajedno sa čitanjem i pisanjem prateći avanture Pola i Mili koji zajedno sa Kengi i njenom bebom Jojijem rešavaju probleme u Storivilu.

  Pronađite centar za učenje
 • English for pre-teensEnglish for pre-teens
  Engleski jezik onlajn

  Zabavne vannastavne aktivnosti pomažu djeci da usavrše engleski van učionice

  Pronađite koje su to aktivnosti
 
   

Engleski za djecu od 6 do 12 godina

Najčešća pitanja roditelja
 
   

Učenje rima pomaže djeci da prepoznaju, čitaju i pišu riječi na bilo kojem jeziku.

Helen Doron English posjeduje jedinstvene materijale za učenje čitanja i pisanja koji kombinuju fonetiku i metode čitanja. Učenje čitanja i pisanja varira od zemlje do zemlje, a početna starosna dob će zavisiti od uobičajene prakse u Vašoj zemlji.

Jump with Joey za djecu od 6 do 9 godina

Ovo je novi početni kurs engleskog jezika za uzrast od 6 do 9 godina. Može se takodje podučavati i  kao nastavak kursa Fun with Flupe.

Kurs obuhvata 12 animiranih epizoda koje prate avanture Paul Warda i njegove prijateljice Millie koji pomažu Kangi i njenom nestašnom sinu Joeyu u rješavanju problema u Storyvillu. Uz učenje engleskog jezika djeca takodje uče  o važnim vrijednostima prijateljstva i o zaštiti životne sredine.

Učenici uče engleski jezik kroz 25 pjesama, puno igara i aktivnosti, kako u učionici tako i kod kuće. Jump with Joey predstavlja prvi kurs engleskog jezika koji koristi tehnologiju proširene stvarnosti. Iskustvo učenja engleskog jezika obogaćeno je likovima Jump with Joey, koji oživljavaju u magičnim udžbenicima, dopunjavajući na taj način  važan segment metodologije Helen Doron koji uključuje slušanje kod kuće.

More Jump with Joey za djecu od 6 do 9 godina

More Jump with Joey je nastavljački tečaj za djecu koja su završila Jump with Joey tečaj i žele nastaviti pratiti avanture Paula, Millie, Kangi i Joeya.

Učenici uče kroz 25 pjesmica te veliki broj igara i aktivnosti, kako u učionici, tako i kod kuće.

Helen Doron Read and Write

Učenje je zabavno sa Helen Doron Read and Write. Jedinstvene i originalne interaktivne knjige su zanimljive i decu uzrasta od 6 do 9 godina podučavaju čitanju i pisanju.

Jedan deo kursa deci predstavlja nastavnik na časovima, a polaznici nastavljaju da uče kod kuće, ili samostalno ili sa roditeljima koristeći aplikaciju za tablet ili pametni telefon kako bi aktivirali knjige. Polaznici uče da čitaju i pišu uz najmanju moguću pomoć odraslih, samo prateći svoju znatiželju.

Svi materijali se odnose na gradivo Helen Doron kurseva

 

Magične knjige sa 3D tehnologijom


Jump with Joey je stigao!


Zakažite BESPLATAN DEMO čas

Play On in English za djecu od 6 do 10 godina

Play On In English je napredni kurs za djecu koja već nekoliko godina pohađaju  Helen Doron English kurseve. Play On je nastavak kursa More English for All Children. Uz Play On In English , djeca uče preko 1000 riječi, 18 zabavnih pjesama,  vježbaju sastavljanje sopstvenih rečenica i usavršavaju svoj izgovor. Kurs obuhvata originalne priče, pjesme i igre. Play On In English takođe obogaćuje opšte znanje i podučava  fascinantnim činjenicama o prirodi.

Set za učenje More English For All Children

Set za učenje More English For All Children

Botty the Robot za djecu od 7 do 10 godina

Djeca vole avanture Bottyja, Dannyja, Cornelia i Helen na zamišljenoj televizijskoj stanici. Botty the Robot podučava govorni  engleski jezik zajedno sa osnovama čitanja i pisanja. Velika pažnja je posvećena fonetskom pristupu. Na ovom kursu, čitanje i pisanje su oživljeni kroz fonetske kartice u boji, živopisne radne sveske i mnoštvo igrica i aktivnosti u učionici. Komična priča sa originalnim pjesmama se  provlači kroz cijeli kurs.

Botty the Robot Learning Set

Botty the Robot Learning Set

Provjerena metodologija


Helen Doron  o ranom učenju engleskog jezika


Helen Doron o engleskom jeziku, kao maternjem


Ovaj kurs se pohađa kao početni kurs ili kao nastavak kursa English for All Children sa naglaskom na govorni jezik a takođe i  na vještine čitanja i pisanja. Na ovom  kursu djeca nauče  1400 riječi, osnove čitanja i pisanja,  kao i osnovne gramatičke strukture engleskog jezika,  kroz 12 predivnih pjesama.

Zakažite BESPLATAN DEMO čas


Paul Ward’s World za učenike od 9 do 11 godina

Djeca uživaju prateći pametnog dječaka Paul Warda i njegove prijatelje dok uče o svijetu koji ih okružuje. Misteriozna Camilla uvijek nestaje. Originalne pjesme i aktivnosti drže pažnju djece dok uživaju u avanturama Paul Warda u kući, u školi, u kupovini, u gradu, tokom posjete zoološkom vrtu i na odmoru.

Paul Ward’s World je namijenjen djeci koja imaju dobro znanje u čitanju engleskog jezika i osnovno znanje govornog jezika. Mogu ga pohađati novi učenici koji imaju 11 godina, a može biti i nastavak kursa Botty the Robot.

Tokom ovog kursa djeca imaju mogućnost da nauče oko 1700 riječi.

aul Ward’s World set za polaznike

aul Ward’s World set za polaznike

Paul Ward and the Treasure za učenike od 10 do 13 godina

Paul Ward and the Treasure stvara šaroliku, muzikalnu, više-senzorsku zabavu učenja, koja ostavlja doživotni utisak na studente. Kurs obuhvata zabavne aktivnosti na engleskom jeziku i 8 novih pjesama. Na kursu Paul Ward and the Treasure djeca uče preko 2000 riječi i gramatičke strukture koje su potrebne da bi se postigao nivo A1 Zajedničkog evropskog referentnog okvira za jezike.

Paul Ward and the Treasure set za polaznike

Paul Ward and the Treasure set za polaznike

English TV-a


Zakažite BESPLATAN DEMO čas