Montenegro
 • Music for learning EnglishMusic for learning English
  Muzika u Helen Doron English školi

  Muzika je ključna u procesu učenja jezika. Ona je temelj svih Helen Doron kurseva

  Helen Doron Song Club
 • English for teenagersEnglish for teenagers
  Helen Doron Radio

  Samo za tinejdžere. Sjajna muzika i popularne teme -sve na engleskom jeziku.

  Slušajte
 • English online - Kangi ClubEnglish for Kids on Kangi Club
  Onlajn zabava nakon časova

  Helen Doron učenici uživaju u onlajn igricama specijalno osmišljenim kao dopuna lekcijama na času.

  Kangi Klub
 • English for young childrenEnglish for young children
  Prve riječi na engleskom

  Djeca uzrasta 2-5 godina uče prve riječi na engleskom sa Flupom. Skinite sa Google Play Store i Apple App Store. .
  Samo za tinejdžere. Sjajna muzika i popularne teme -sve na engleskom jeziku.

  Download NOW
 

INTERAKTIVNO ISKUSTVO

Učenje engleskog jezika je zabavno uz naše online aktivnostia

Sa Helen Doron, učenje engleskog nije ograničeno na učionicu. Nudimo mnoštvo online aktivnosti koje su zabavne, edukativne, obogaćuju i pomažu našim mladim učenicima da sa samopouzdanjem koriste engleski jezik.

sl1 Kangi Club je naš online portal za igrice koji sadrži aktivnosti za djecu od 3 do 12 godina. Helen Doron učenici imaju lozinke koje im omogućavaju pristup igrama i aktivnostima koje prate njihov kurs. Gosti se takođe mogu igrati u zoni za posjetioce.
 HDE-SongClub_logo1-April2014-a Song Club naš je ekskluzivni YouTube kanal sa zaštićenim Helen Doron pjesmama i video sadržajima za djecu od 0 do 6 godina.
sl2 Helen Doron Radio naša je radio stanica koja emituje program preko kojeg se povezuju tinejdžeri širom svijeta – na engleskom, naravno.Posjetite: www.helendoron.com
ili preuzmite aplikaciju: i-Store i Google Play
sl3-3 sl3-2 Prve riječi na engleskom uz Flupe-a naša je prva igra za mobilne uređaje. Predivna igrica napravljena je posebno za veoma mlade korisnike mobilnih telefona (2-5 godina). Jednostavno dotaknite i otkrijte. Idealno za mlade umove i male prstiće. Dostupno na i-Store i Google Play.

Na Google Play možete pronaći nove aplikacije Helen Doron Group:

ah1 Fun With Flupe – Prve riječi na engleskom jeziku s Flupe-om! Djeca od 2 – 5 godina naučili su svoje prve riječi na engleskom jeziku uz Flupe-a od Helen Doron Educational Group. Preuzmite i zabavite se uz Flupe-a!
 ah2 Jump with Joey – To je čarolija! Originalne priče za djecu u uzrastu od 6-9 godina za učenje engleskog jezika s 3-D animacijama. Uđite u svijet čarobnih priča i zabava počinje!
ah3 Helen Doron Read – Djeco kliknite na sliku i čućete priču na engleskom jeziku. Slovo po slovo, riječ po riječ ili rečenicu, naučite čitati bez napora.
ah4
Dragon Tales serije Magic Wand je vesela i raspjevana aplikacija koja mlade učenike uvodi u svijet engleskog jezika. Didi Dragon, Sam princ i Fluffy mačka naučiće vas osnove engleskog jezika kroz igru.

 

 • “Učenje engleskog jezika u Helen Doronu Early English je zabavno i ova metoda omogućava mom sinu Bosu da uči engleski jezik kao svoj maternji. Bos pjeva kada pustim CD-ove u kolima.’’

   

  Saowanee Lurpromchai, Bangkok, Tajland