Montenegro
 • English for young kidsEnglish for young kids
  English for Kids

  Helen Doron students have fun and learn English - all at the same time.

  Learn Why
 • English learning for childrenEnglish learning for children
  Try Us Out

  We invite you to a FREE Demo Lesson.

  Find a Learning Centre
 • English for kidsslide2-17
  From Infants to Teens

  We prepare young learners from 3 months to 19 years for a future of success.

  Find a Learning Centre
 

Franšiza Helen Doron škole, ne samo škola jezika već i biznis!

June 13th, 2017 by admin

Otkrijte kako da Vaša nova preduzetnička aktivnost u sektoru škola stranih jezika postane baš franšiza Helen Doron škole. Popunjavanjem prijave možete besplatno dobiti informacije od strane master franšizera.

Jednostavna i pristupačna franšiza nudi sve što je potrebno za pokretanje poslovanja i podrške, kako obrazovne tako i komercijalne, na najvišem nivou.

Franšizu Helen Doron moguće je širiti u svim gradovima Crne Gore. Franšizerima se nudi određena teritorija (u dobro definisanim uslovima) i sve što je potrebno za početak i pokretanje biznisa: obuka nastavnika i saradnika, marketinški materijali (sa pristupom određenom Media Gallery i sva oprema neophodna za promovisanje), pristup kompjuterskom sistemu (za upravljanje grupa učenika i materijalnih naloga), sve što je potrebno za dekoraciju prostora, uz prisustvo  nacionalnom onlajn sajtu i sopstvenoj web stranici, kao i obrazovnu i komercijalnu podršku na master franšizera na teritoriji Crne Gore.

Uzimanjem Helen Doron franšize za određenu teritoriju (grad ili dio grada, kada je u pitanu studio ili ogranak centra za učenje), franšizer dobija ekskluzivitet za tu teritoriju.

Franšiza Helen Doron škole – priča koja traje preko 30 godina.
Brend Helen Doron  nastala je prije 30 godina, kada je lingvistkinja Helen Doron, slijedeći svoju intuiciju, osmislila jedinstvenu metodu po kojoj će djeca učiti engleski jezik prirodnim putem, baš kao što uče svoj maternji jezik. Ova metoda sprovodi se u 36 zemalja, sa više od 900 centara i preko 2 miliona djece koja su naučila engleski jezik zahvaljujući istoj.

Koliko je Helen Doron škola rasprostranjena u svijetu i okruženju? 

Organizacija je prisutna u 36 zemalja sa više od 900 centara za učenje, 4.000 kvalifikovanih nastavnika i 90 Master Franšizera, škola u  kojoj  engleski jezik uči  više od 2 miliona dece.

U susjednim zemljama postoji veliko interesovanje za širenje franšize Helen Doron škole, pa se tako, na primjer, u Bosni i Hercegovini, pored Sarajeva koji ima 3 centra za učenje, nalazi čak 11 centara za učenje, uključujući one u Goraždu, Širokom Brijegu, Zenici, itd.; u Srbiji 17 centara, u Hrvatskoj nevjerovatnih 31 centar, dok u Makedoniji postoji 13 centara, od kojih je 5 u Skoplju, a ostatak u obližnjim gradovima kao što su Strumica, Prilep, Tetovo, Bitola, itd. Konstantno širenje franšize i otvaranje novih centara za učenje opravdavaju činjenicu da je ova prilika jedinstvena i ekonomski održiva i isplativa.

Zašto odabrati baš sektor za engleski jezik i obrazovanje isključivo djece? 

Jedan od naših slogana je ,,Gdje su djeca na prvom mjestu “, koji objašnjava šta imamo na umu: imati kao prioritet djecu i tinejdžere  nudeći im znanje kako bi bili spremni za izazove budućnosti, za poštovanje prema drugima i  sredini u kojoj žive, naravno sa mogućnošću da nauče univerzalni jezik kao što je engleski.

Sigurno jedinstvenost metodologije škole za engleski jezik Helen Doron dokazana je i testirana naučno za već 30 godina poslovanja, koja se ažurira i prilagođava novim generacijama, sa posebnim osvrtom na digitalno doba uvođenjem novih tehnologija.

Jedinstvenost se ogleda i u širokom rasponu uzrasta (koji je neprevaziđen na tržištu) koji počinje od beba (uzrasta od 3 meseca) do tinejdžera (19 godina), uz struktuisane kurseve dizajnirane da pruže pravi program koji se razvija sa rastom djece sa originalnim materijalima za učenje i sa posebnim multimedijalnim sadržajima preko CD-a, DVD-a, ali i streaming-a koristeći pametne telefone i tablete.

U školi engleskog jezika franšize Helen Doron English uvedeno je i korišćenje novih tehnologija u svijetu obrazovanja poput aplikacija na pametnim telefonima i tabletima, YouTube kanalima i web radio.

Ustvari, Helen Doron je prva kreirala Radio Web posvećen svijetu podučavanja engleskog jezika koji se sluša u više od 100 zemalja svijeta.

unutra

Kome su namijenjeni kursevi škole engleskog jezika franšize Helen Doron i koje su prednosti istih?

Mi se fokusiramo na roditelje koji žele da omoguće svojoj djeci znanje bitnog jezika kao što je engleski, posebno onih sa malom djecom, jer naša metoda je mnogo efikasnija za predškolski uzrast.
Helen Doron English nudi edukativne kurseve koji prati djecu i tinejdžere u njihovom razvoju od 3 mjeseca do 19 godina, pri čemu je svaki kurs odlično osmišljen i prilagođen svakom uzrastu.

Imamo preko 20 kurseva, počevši od jedinstvenog  “Baby’s  Best Start” za odojčad uzrasta od 3 do 22 meseci koji pomaže u razvoju intelektualnog, emotivnog i fizičkog razvoja djece i upoznavanja roditelja sa engleskim jezikom, preko “It’s a Baby Dragon” kursa sa djecu od 2 do 3 godine; zatim “Fun with Flupe” kurs za djecu uzrasta od 3 do 5 godina, pa nastavljamo  sa djecom školskog uzrasta, kao što su “Jump with Joey” kursevi, do kurseva za tinejdžere koji se koriste pop muzikom i društvenim mrežama kako bi poboljšali i produbili svoja znanja jezika na atraktivan, izazovan i zabavan način.

Svi Helen Doron English kursevi su struktuisani i predviđaju godišnji kurs od 78 časova i uz pomoć multimedijalnih materijala koji se mogu koristiti van škole (kod kuće, tokom putovanja, itd.) djeca će biti izložena slušanju engleskog jezika.

Susret sa nastavnicima Helen Doron English škole, obučavanim na posebnim kursevima kako bi dobili međunarodni sertifikat, kroz senzorne stimulacije, igre, pjesme i kretanja će pomoći djeci da prate strukturni put sa određenim ciljevima i uz pomoć inovativnih tehnika, djeci će biti omogućeno da nauče jezik za kratko vrijeme.