Montenegro
 • English for young kidsEnglish for young kids
  English for Kids

  Helen Doron students have fun and learn English - all at the same time.

  Learn Why
 • English learning for childrenEnglish learning for children
  Try Us Out

  We invite you to a FREE Demo Lesson.

  Find a Learning Centre
 • English for kidsslide2-17
  From Infants to Teens

  We prepare young learners from 3 months to 19 years for a future of success.

  Find a Learning Centre
 

Iskoristite early bird prijave, pa se preko ljeta opustite!

June 12th, 2017 by admin

Be smart, pripremite se za start!

Iskoristite mogućnost early bird prijava za upise u novu školsku godinu, 2017. – 2018. i javite se odmah u najbliži centar za besplatni demo čas.

Iako se bliži kraj školske godine, a u vazduhu osjeća miris ljetnih praznika, mi u Helen Doron centrima već razmišljamo o novim počecima!

Budući da je svake godine interes za upis u kurseve engleskog jezika po Helen Doron metodi veliki, a broj mjesta ograničen, odlučili smo, ranim upisima, spriječiti septembarske gužve i upisni stres. Kako? Besplatnim demo časovima u našim centrima.

Besplatan demo čas najbolji je način upoznavanja Helen Doron Metode, našeg stručnog tima i načina na koji radimo. Besplatni demo čas pruža vam uvid u koncept nastave i materijala kojima se koristimo u učenju engleskog kroz zabavu i igru. Takođe, ovo je idealna prilika da na licu mjesta saznate sve što vas zanima o kursevima, grupama i terminima.

Provjerite termine pozivom na brojeve telefona: 069/199-237, 069/199-236 i 020/226-655 , odaberite onaj koji Vam najviše odgovara i posjetite nas jer je sada pravo vrijeme za back to school pripreme!

 U početku sam bila malo skeptična, jer je Tara bila jako mala i nije još uvijek govorila. Sada mislim da je  pohađanje ove škole dovelo do toga da ona engleski jezik prihvata kao maternji. Zadovoljni smo i učiteljicom Draganom, koja je odlična i ima dobar odnos sa djecom. Odlučili smo se za Helen Doron jer smo od drugih roditelja čuli sjajne preporuke, i to ne samo od ljudi koje su iz Crne Gore, već i iz regiona. Mislim da je program odličan i preporučila bih ostalim roditeljima da obavezno upišu djecu u vašu školu. 

Mama Maja Naumovski 

Ja na ovo gledam kao na dobru investiciju u svoje dijete, jer mislim da poznavanje jezika u životu puno znači. Na neki način je osiguranje za njenu budućnost jer mislim da će mnogo lakše govoriti i pisati engleski jezik, a kasnije biti u prednosti u odnosu na ostalu djecu, kada krene da pohađa državnu školu.

Moja preporuka je da dijete upišete u školu Helen Doron već sa godinu dana, kao što sam i ja uradila. 

Mama Ratka Popović