Montenegro
 • English for young kidsEnglish for young kids
  English for Kids

  Helen Doron students have fun and learn English - all at the same time.

  Learn Why
 • English learning for childrenEnglish learning for children
  Try Us Out

  We invite you to a FREE Demo Lesson.

  Find a Learning Centre
 • English for kidsslide2-17
  From Infants to Teens

  We prepare young learners from 3 months to 19 years for a future of success.

  Find a Learning Centre
 

Kampanja Young Heroes uvodi promjene u zajednicama

April 7th, 2017 by admin

Pridružite se učenicima Helen Doron škole u nastojanju da postanu bolji svjetski građani

Nova kampanja Edukativne grupe Helen Doron pod nazivom Young Heroes podstiče djecu da zajedničkim snagama poboljšaju svoje zajednice. Young Heroes će nadahnuti djecu širom svijeta da oslobode heroje u sebi i saznaju koliko su zapravo moćni.

Heroj je svako ko koristi svoje sposobnosti kako bi drugima život učinio boljim. Svi, niski ili visoki, imaju potencijal da postanu heroji”, kaže Helen Doron, osnivačica i glavna izvršna direktorka. ,,Pozivamo djecu širom svijeta da nam se pridruže i urade nešto dobro za svoje zajednice tako što će učestvovati u međunarodnoj kampanji Young Heroes koja počinje 3. Aprila. Podsticanje djece da postanu bolji svjetski građani oduvijek je bio ključan dio naših vrijednosti. Osim učenja engleskog jezika, mi naglašavamo važne vrijednosti poput brige o drugim ljudima, svim životinjama, biljnom i životinjskom svijetu i svijetu koji nas okružuje.

”Kampanjom Young Heroes ističemo da nisu potrebne super moći, niti čak posebne moći da biste bili heroj, već da djeca svojim zajedničkim trudom mogu poboljšati živote ljudi i životinja u svom okruženju”, kaže Doron.

Pridružite se kampanji Young Heroes i tako podstaknite djecu u svojoj školi, zajednici ili društvu da otkriju heroja u sebi i naprave pozitivne promjene u svojim zajednicama. Za više informacija posjetite http://helendoron.hr/young-hero

Pomijeranje granica u edukaciji djece

Osnovana 1985. u cilju učenja engleskog kao stranog jezika za djecu, Edukativna grupa Helen Doron ima preko 900 obrazovnih centara i vrtića u 35 zemalja svijeta. Inovativna i dokazana metodologija Helen Doron služi kao kreativna inspiracija za Helen Doron English, vodeću franšizu te kompanije, kao i za Helen Doron Kindergartens, MathRiders, i Ready Steady Move!
Grupa je dosad naučila više od dva miliona djece da govore engleski, savladaju matematiku, iskuse prirodu i uče kroz pokret. Grupa traži franšizere i poslovne partnere radi širenja svog edukativnog sadržaja i daljeg pomijeranja granica u edukaciji djece. Za više informacija posjetite www.helendorongroup.com.