Montenegro
 • English for young kidsEnglish for young kids
  English for Kids

  Helen Doron students have fun and learn English - all at the same time.

  Learn Why
 • English learning for childrenEnglish learning for children
  Try Us Out

  We invite you to a FREE Demo Lesson.

  Find a Learning Centre
 • English for kidsslide2-17
  From Infants to Teens

  We prepare young learners from 3 months to 19 years for a future of success.

  Find a Learning Centre
 

Maya Micu ima 4 god. ,evo šta kaže njena majka Adriana

June 14th, 2016 by admin

CaptureMicuVolimo Helen Doron Early English školu zato što ima veoma inovativan pristup koji je prilagođen svakom djetetu. Dopada nam se činjenica da je broj djece u grupi ograničen i na taj način svako dijete dobija punu pažnju učiteljice. Sviđa nam se metodologija i pristup koji koriste učiteljice koje su prošle kroz posebnu obuku da bi mogle da predaju u Helen Doron školi, jer se kombinuje ozbiljno učenje sa zabavom, tako da na taj način djeca napreduju, a da ni ne primijete da usvajaju znanje. Volimo ovu školu jer je Maya srećna, ona voli svoju učiteljicu i uvijek kod kuće priča o tome koliko je ona divna i kako je mnogo stvari naučila od nje. Ona takođe voli svoje drugare sa kursa. Smatram da je ovo veoma dobro okruženje za pravilan razvoj djeteta.

Maya je izložena uticaju četiri različita jezika, jer smo mi mješovita porodica. Ona veoma dobro reaguje na prelaske sa jednog jezika na drugi. U tome se dobro snalazi i nema problema. Kod kuće je zajednički jezik engleski, tako da je prvenstveno izložena tom jeziku. Ja se trudim da pričam sa njom na rumunskom, moj partner na albanskom, a sa dadiljom razgovara na crnogorskom. Dobro je što se u školi disciplinovala, naučila je da poštuje drugare i učiteljicu. Naučila je mnoštvo novih pjesama i mislim da je pohađanje Helen Doron škole engleskog jezika bio pravi izbor za nju.

Ona je uvijek srećna kada treba da dođe u Helen Doron školu. Po mom mišljenju, to je dobar pokazatelj kvaliteta usluga koje se ovdje pružaju i brige koje svako dijete posebno dobija u Helen Doron školi.

Za metodu Helen Doron sam čula od prijatelja. Nisam znala da ova škola, osim u Crnoj Gori,  postoji širom svijeta. Jedan moj kolega je prijatelj vlasnika škole i upravo od njega  sam čula o ovoj školi.

Zadovoljna sam onim što sam pronašla. Atmosfera je prijateljska, a to je ono što je najbitnije. Ne bi trebalo da odvraćate djecu od učenja, jer postavljanje strogih pravila ne utiče dobro na djecu u ovom uzrastu. Škola Helen Doron je veoma dobra kombinacija discipline, zabave i, naravno, učenja. Zapravo, to je ono što sam tražila i drago mi je da sam upravo to i pronašla.

Adriana Micu