Montenegro
 
   

Rođendani i praznici

Najčešća pitanja roditelja
 
   

Djeca vole Helen Doron English. Pa, zašto im ne dozvoliti da uživaju u tome i tokom praznika?

Helen Doron rođendanske zabave za djecu od 4 do 9 godina.Divan način za proslavu!
Djeca vole učenje kroz igre i pjesme. Sa Helen Doron rođendanskim zabavama, možete biti domaćin nezaboravne, zabavne i edukativne proslave! Samo izaberite jednu od 6 tema  zabavu i kvalifikovani Helen Doron nastavnici će se pobrinuti za ostalo, organizujući igre, pjesme i aktivnosti. Svaki Helen Doron rođendanski set pruža 90 minuta zabave. Svaki paket sadrži jedinstvene rođendanske setove koji se kupuju u skladu sa brojem gostiju. Svaki rođendanski set sadrži CD sa 4-5 rođendanskih pjesama (neki kompleti takođe sadrže i priče) i dvije stranice naljepnica u ekološkoj rođendanskoj torbici. Sve to doprinosi zabavi o kojoj će Vaša djeca pričati mjesecima kasnije.

Helen Doron tematski rođendani

• Bounce Bounce Bounce – od 4-6 godina
• The Choo-Choo Train – od 4-6 godina
• The Little Red Hen – od 5-9 godina
• Dance – od 6-9 godina
• Transport – od 6-9 godina
• Animals – od 6-9 godina

helendoron-tematski-rodjendani

Organizujte Helen Doron rođendansku zabavu za Vaše dijete!

Helen Doron praznični kursevi

Djeca ne žele da propuste ni nedelju dana Helen Doron kursa.

Iz tog razloga smo stvorili mnoštvo prazničnih Helen Doron Early English kurseva. Neki  kursevi su samo zabavni da bi unaprijedili govorni engleski učesnika dok su drugi zabavni, ali intenzivni, dopunski ili napredni kursevi, za djecu koja već uče  engleski u školi.

Kursevi su kratki i napravljeni za praznike tokom školske godine ili  za vrijeme ljetnjeg raspusta. Aktivnosti kursa sadrže dramu, muziku, ples, rukotvorine i još mnogo toga ─ sve naravno na engleskom jeziku.

Praznični kursevi su pogodni za djecu koja već pohađaju Helen Doron kurseve, kao i za nove učenike.

Praznični kursevi

Holiday Fun with Flupe (uzrast 3-7) Djeca uče i vježbaju engleski uz animirane epizode Fun with Flupe uz puno zabavnih igrica, pjesmica i rukotvorina na engleskom.

I am the World – (uzrast 4-9)  Djeca idu na zamišljeni  put oko svijeta kroz umjetnost i rukotvorine, glumu, igru, plesanje i kuvanje, i sve to na engleskom.

English through Drama – (uzrast 7-12) Djeca uče i vježbaju govorni engleski glumeći klasične bajke u stilu britanske pantomime u neobičnim kostimima i  uz humor koji obara s nogu.

Get Ahead & Catch Up – (uzrasta 6-12) Ovaj kurs je namijenjen učenicima koji već uče engleski jezik i ojačava njihove vještine tokom školskog raspusta. Intezivno ponavljanje se odvija uz korišćenje materijala iz nekoliko setova za učenje.

Paul Ward’s World – Kniga 4 (od 10-12) Paul Word i njegovi prijatelji vode učenike kroz niz časova engleskog jezika. Djeca uče zanimljive detalje o skoro 20 zemalja širom svijeta.

Pronađite centar za učenje engleskog jezika