Montenegro
 • English teachers of childrenEnglish teachers of children
  Učite sa nama

  Postanite sertifikovani Helen Doron nastavnik - najbolji ESL nastavnici na svijetu.

  Saznajte više
 
 • Volite da radite sa djecom?
 • Govorite odlično engleski?

Tragate za nezavisnom karijerom koja će vas ispuniti?

Ako ste potvrdno odgovorili na ova pitanja, zanimanje nastavnika u Helen Doron može biti najbolji izbor koji ćete ikada napraviti.

Kao Helen Doron nastavnik engleskog jezika uživaćete u fleksibilnom radnom vremenu, u profitabilnoj karijeri kao slobodnjak, zadovoljstvu na poslu i ponosu koji proističe iz toga da ste dio globalne zajednice uglednih Helen Doron nastavnika.

Mi Vam nudimo:

Dokazani metod za podučavanje engleskog jezika kao stranog jezika (ESL) za djecu svih uzrasta.

Skoro 30 godina iskustva i obučene nastavnike

Raznovrsne puteve u karijeri: samozaposleni nastavnik ili zaposleni u centru za učenje

Međunarodnu Helen Doron diplomu za podučavanje za mogućnost napredovanja širom svijeta

Obrazovnu podršku iz Head Office-a kroz vrhunski kvalitetne materijale za podučavanje, godišnje seminare i obuke, umrežavanje i široku organizaciju informacionog portala.

Karijeru koja je priznata i šansu da napravite razliku u dječijim životima.

Tražimo ljude sa:

Odličnim znanjem engleskog jezika, pismenim i usmenim

Prethodnim iskustvom u podučavanju engleskog jezika, djece ili oba uzrasta

Akademsko obrazovanje

 Words from Teachers

 • “Zaista volim moj posao u Helen Doron i osjećam da mogu da budem veoma kreativna i opuštena sa njima! Volim da razmišljam o novim idejama za rekvizite i igre i u tome je suština Helen Doron: da učinite učenje zabavnim i zanimljivim za djecu i da date maksimum od svog kreativnog bića.”

   

   

  Paula Daunt, HDE nastavnica u Berlinu
  • „U Helen Doron školi sam naučio ,, živi“ jezik. Govor, komunikacija, ukratko, naučio sam da koristim jezik potpuno prirodno i sa puno samopouzdanja.“

  Marcin Parafiniuk, bivši polaznik iz Poljske

  Marcin Parafiniuk become a teacher
 
 • Šta vas kvalifikuje da budete deo tima zadovoljnih i uspešnih nastavnika.

Naši nastavnici su srce Helen Doron škole za engleski jezik.

Veoma smo ponosni na naše nastavnike. Svakodnevna interakcija sa učenicima oživljava jedinstveni Helen Doron metod za učenje engleskog kao drugog jezika (ESL).

Naši nastavnici donose zabavu, kreativnost i ljubav prema učenju tako da se djeca prirodno odnose prema tome. Pod njihovim vođstvom, učenje engleskog postaje divno iskustvo, toliko da im ono ne služi samo dobro tokom njihovih života, već stiču i lijepe uspomene koje zauvijek njeguju.

Nastavnici u Helen Doron prolaze kroz intenzivnu obuku po dokazanoj metodi za podučavanje engleskog jezika. Jednom kvalifikovani, oni se pridružuju svjetskoj mreži elitnih Helen Doron nastavnika posvećenih tome da prave pozitivnu razliku u obrazovanju njihovih učenika.

Words from Teachers

 • “Bila sam i još uvijek sam srećna što sam dio Helen Doron magije. Da mi je neko prije godinu dana rekao da ću voditi sopstvenu Helen Doron školu u malom, visoko planinskom gradu sa 6,000 stanovnika, vjerovatno mu nikada ne bih povjerovala.”

  Mitsa Pepelanova, HDE nastavnica, Bugarska.

  Mitsa Pepelanova, HDE nastavnica, Bugarska.
 • “Zaista je pomoglo mom samopouzdanju. Moj nastavnik je bio veoma dobra osoba. Mnogo sam volio da pričam sa njim na engleskom kao sa osobom, ne samo kao sa nastavnikom”

  Marcin Parafiniuk, bivši učenik iz Poljske
 

Nije slučajnost što su naši nastavnici najbolji.

We take their training VERY seriously.

Mi shvatamo njihovu obuku VEOMA ozbiljno.

Male grupe

Kursevi za obuku nastavnika se odvijaju slično kao časovi u Helen Doron. Oni su zabavni, održavaju se u malim grupama u pozitivnom , inspirativnom okruženju i koncipirani su tako da kandidati shvate radost podučavanja.

Opcije na kursu

Kandidati mogu da izaberu da postanu Helen Doron Early English (HDEE) nastavnici ili Helen Doron Teen English (HDTE) nastavnici, zavisno od njihovih sklonosti i nastavnog iskustva.

Dužina kurseva

Svaka obuka HDEE i HDTE traje pet dana. Svaka je podijeljena u dva dijela. Prvi dio je dvodnevni uvod i evaluacija. Kandidati imaju šansu da bliže pogledaju materijale i metodologiju dok treneri procijenjuju polaznike. Nakon drugog dana, odgovarajući kandidati prelaze na drugi nivo obuke, koja uključuje i dublje razumijevanje metodologije, praktične demonstracije i pisane zadatke.

TreneriSvi Helen Doron Early English treneri su profesionalci sa dokazanom kompetentnošću i godinama iskustva podučavajući nove nastavnike po jedinstvenoj Helen Doron metodi.
Sticanje diplomePolaznici moraju da ispune zahtjeve kursa kako bi završili obuku. Pored vremena koje se provodi na samoj obuci, najmanje sat vremena pripreme je potrebno svako veče van učionice kako bi se pripremili za sljedeću prezentaciju sjutradan. Esej od 2 -3 strane je takođe potreban kako bi se završio kurs. Kandidati moraju da polože praktičan dio i predaju esej kako bi položili obuku.
Šta polaznici obuke nose sa sobomSvi nastavnici koji su prošlu obuku dobijaju set za podučavanje, koji uključuje knjige i CD-ove; knjige za nastavnike, fleš kartice i druga pomagala kao i praktične informacije o tome kako da vode sopstveni posao. Najvažnije, polaznici koji su položili obuku dobijaju Helen Doron diplomu koja im omogućava da podučavaju u preko 700 Helen Doron centara širom svijeta ili da otvore njihov sopstveni centar.

 

Pogledajte naš KALENDAR KURSEVA za predstojeće trening kurseve za nastavnike širom svijeta.


Words from Teachers

 • “I have been a Helen Doron English teacher for 7 years. . . . I knew I wanted to teach children a foreign language, but I didn’t know how. School was so rigid and boring, and in contrast, I discovered this wonderful method where children  learn just by playing and enjoying themselves. I still think it is just amazing!”

  Misha Ewell Opava, HDE Teacher, Czech Republic
 • “Helen Doron English is today the top and leading programme in the world not just because of its methodology, not just because of its materials, but because we have the TOP TEACHERS!”

  Helen Doron, Founder and CEO
 

 

 • Šta vas kvalifikuje da budete deo tima zadovoljnih i uspešnih nastavnika.