Montenegro
 • English for young kidsEnglish for young kids
  English for Kids

  Helen Doron students have fun and learn English - all at the same time.

  Learn Why
 • English learning for childrenEnglish learning for children
  Try Us Out

  We invite you to a FREE Demo Lesson.

  Find a Learning Centre
 • English for kidsslide2-17
  From Infants to Teens

  We prepare young learners from 3 months to 19 years for a future of success.

  Find a Learning Centre
 

Jump With Joey – magične knjige za interaktivno učenje engleskog

February 5th, 2016 by Miodrag Barasin

Najnoviji program Helen Doron English sistema Jump With Joey je stigao u Crnu Goru!

Kurs je namenjen novim polaznicima uzrasta od 5 do 8 godina, ali i polaznicima koji svoje obrazovanje nastavljaju u Helen  Doron školi.

Jump with Joey je multimedijalni i interaktivni kurs!                                                                                       

Jedan je od prvih kurseva za podučavanje engleskog jezika u čije je materijale integrisana tehnologija uvećane realnosti!

Materijali imaju magičnu moć – oživljavaju dvodimenzijalne likove, daju im pokret i zvuk!

Helen Doron, idejni tvorac metode i sistema je povodom ovog kursa izjavila sledeće:

,, Ova uzbudljiva nova tehnologija se odlično uklapa i obogaćuje podučavanje engleskog jezika prema našoj dokazanoj metodi. Zaokuplja polaznike i daje im dodatnu mogućnost da slušaju ispravan izgovor engleskog jezika, ali i da usavrše svoja znanja.”

Za ovaj, kao i za svaki drugi Helen Doron kurs, pripremljeni su originalni tekstovi pjesama i prateće kompozicije, koji su primereni uzrastu i značajan su deo procesa učenja engleskog jezika, obogaćuju riječnik i poznavanje gramatičkih pravila polaznika.

Na ovom kursu deca nauče oko 1700 novih riječi prateći avanture kengurice Kengi, njenog mladunčeta Džoija i sedmogodišnjih drugara Pola i Mili. Pol i Mili imaju tajni klub – Kengi klub koji se nalazi u šupljem stablu. Kada Kengi pošalje poziv za pomoć, Pol i Mili lete u Storivil u kome se susreću sa likovima iz bajki, i te priče imaju iznenađujuće rasplete. Pol i Mili pomažu kengurici Kengi u rešavanju misterija u Storivilu.

Kurs Jump with Joey obogaćuje savladan jezik, ali će i proširiti vidike dece uzrastu prikladnim pričama, koje će im pomoći da bolje razumeju svijet u kome žive. Deca uče o životnim vrijednostima kao što su prijateljstvo, zdrava ishrana i zaštita životne sredine.

Svaka epizoda sadrži po jednu važnu životnu lekciju. Jezik se uči u kontekstu, tako da engleski jezik postaje potpuno prirodan deo života deteta.

Kako bi se ohrabrili u korišćenju engleskog jezika i van učionice, kurs je obogaćen magičnim knjigama kojima se djeca posvećuju i provode više vremena u istraživanju i učenju engleskog jezika.

Helen Doron dodaje:

,, Iako smo prihvatili neke od najnovijih tehnoloških dostignuća, Jump with Joey kurs ostaje vijeran Helen Doron metodologiji, zasnovanoj na četiri osnovan principa: pozitivnom podstreku, malim grupama, pozadinskom slušanju i posebno obučenim nastavnicima – metodologiji koja se iznova dokazivala proteklih 30 godina.